En oppdatering fra oss

Hei. Jeg må begynne med å ønske alle et godt nytt år.

Som jeg håper alle har fått med seg nå, har vi tatt en pause fra matserveringen på grunn av smittesituasjonen i Oslo. Vi har sett at andre AKSer har måttet stenge ned hele AKS som følge av at deres matansvarlig har fått påvist Covid-19. Dette har skjedd selv om smitteverntiltak (som bruk av hansker etc.) er fulgt.

Alpintkurset er utsatt én uke. Dette også på grunn av smittesituasjonen. Vi jobber samtidig med å få til et langrennskurs. Vi vurderer ulike løsninger slik at vi kan organisere dette uten å bryte kohorter. Vi er vant til å jobbe som én Aks, der vi kan ta i bruk alle ressursene vi har med de ulike barna. Det er en mulighet vi ikke lenger har. Som dere sikkert forstår, har koronapandemien gjort organisering av slike aktiviteter utfordrende.

Hvis barnet deres viser symptomer på Covid-19, oppfordrer vi dere til å holde barnet hjemme. Dette gjelder selv om det foreligger en negativ test. Vær spesielt oppmerksom på gjentagende hosting og nysing. Også vanlig influensa og forkjølelse kan føre til at flere må holde seg hjemme. En negativ test viser kun at man ikke var smittet på testtidspunktet. Derfor oppfordrer vi sammen med Oslo kommune å holde seg hjemme til man er symptomfri.

Mange aktiviteter blir satt i gang disse tider. Vi skal jobbe for god dokumentasjon slik at dere får se alt det fine vi gjør. Vi skal også skrive månedsbrev slik at dere får informasjonen om tilbudet. Vi innser at dette er enda viktigere nå siden dere foreldre ikke har fysisk tilgang til Aks sine lokaler.

Godt nytt år til alle.

HC