Praktisk informasjon til foreldre og foresatte

Aktivitetsskolen holder åpent fra kl. 07.30 – 16.30

Oppholdsbetaling for Aktivitetsskolen:

  • Heltid
    1-4.kl 1108,-
    Deltid gratis

1. klasseansatte møter barna i klasserommene etter at skolen er ferdig og krysser inn barna.

2. klasseansatte møter barna i klasserommene etter at skolen er ferdig og krysser inn barna.

3. og 4. klasselistene for inn- og utkryss ligger på hovedbasen. En voksen krysser barna inn.

Det er gymsal hver onsdag kl. 14.00 – 16.00 og fredag kl. 14.30 – 16.00. Vi minner om at alle må ha gymsko. Sandaler, tøfler og crocs er ikke godkjent som gymsko.

Beskjeder kan gis på E-post. Barna kan også levere lapp når de krysser seg inn. Hvis barna har faste avtaler, så skriver vi det inn på listene og vi sender bare hjem barn hver hele og halve time, dvs. halv to, to, halv tre osv.

Barna får ikke lov til å låne telefonen til å ringe hjem for å avtale med andre om de kan være med hverandre hjem. Barna kan kun ringe hjem ved misforståelser eller sykdom.

Det er fint hvis barna har skiftetøy og innesko. Tøy som er glemt igjen blir lagt i glemmekasser. Klær som ikke blir hentet innen en måned vil bli gitt bort. Det er viktig å merke alle klesplagg med navn, slik at vi kan være behjelpelige med å levere plaggene tilbake til eierne.

Det er bra hvis de som går to og tre dager, gir beskjed til oss hvilke dager de ønsker å gå, slik at vi kan føre det på dagslistene.

Alle barna skal rydde litt før de går hjem og det er veldig fint hvis foreldre/ foresatte også kan minne barna sine på å rydde et par leker eller det de holder på med før de går hjem.

Rutiner for levering og henting på Aktivitetsskolen

Morgen

Barn som kommer om morgenen blir krysset inn av en ansatt. De barna som hentes av andre eller skal gå hjem selv skal skrive det inn ved levering.

Ettermiddag

Barn skal alltid krysses ut ved henting. Viktig å gi beskjed til den som krysser ut.

Skal barnet hentes av andre enn foresatte vil vi ha beskjed. Barn som hentes fast av andre eller skal inn på faste ordninger gir beskjed om dette til Aktivitetsskolen.

Dersom du avtaler med andre foreldre at du skal ta med andre enn eget barn hjem må dette noteres i Schoollink.

Ved skiskole eller andre aktiviteter er det også foreldres ansvar å krysse ut barna selv om de hentes ved bussen. Barn som ikke er hentet ved bussen må bli med tilbake til Aktivitetsskolen.

Barn kan ikke gå hjem alene uten at dette er gitt beskjed om til oss.

Det er ikke anledning til å sende barna opp eller ned til parkeringsplassen dersom foreldre ringer og ber om det.